Vart's kennel
Irish softcoated wheaten terrier


   Startside

  Forside wheaten

  Om oss

  Kontakt

  Våre hunder

  Valper

  Fotoalbum

  Om rasen

  Helse

  Lenker

  

 

 
 


OM OSS
og vårt oppdrett av Irish softcoated wheaten terrier


  Hei!

Mitt navn er Vigdis Hartberg Buhagen. Jeg fikk min første wheaten terrier i 1987, og har drevet oppdrett på rasen siden 1990. I 2011 kom også rasen Bichon havanais inn i vår kennel.

Fra 2005 har min mann Aasmund hjulpet til med hundeholdet. For tiden har vi én wheaten terrier og to havanaiser boende hjemme hos oss.

Varts kennel ligger på Hovjordet i Krokstadelva, nær skog og fine friluftsområder. Vi startet opp vår virksomhet på Krøderen i Buskerud våren 1990, og holdt til der fram til høsten 2007. I november 2007 flyttet vi til Krokstadelva i Buskerud, ca 6 mil fra Oslo.

Interessen for hundenes helse er stor. Vigdis satt i Wheatenklubbens helsekomité i 19 år, fra 1997-2015. Under knappen Helse til venstre finner du god informasjon om helsearbeidet jeg har vært med på.

Vi har drevet et rolig hjemmeoppdrett. I perioden 1990-2014 hadde vi i alt 18 wheaten terrier kull. Vi har forsøkt å få flere valper på vår vakre og snille wheaten tispe Chana. Men dessverre, hun får ikke valper mer. Vårt oppdrett av wheaten terrier stilles dermed i bero nå. Oppdrettet av Bichon havanais vil fortsette.

Selv om vi ikke har planer om flere wheaten kull, stiller vi gjerne opp for våre wheaten valpekjøpere og andre wheaten eiere også i framtiden. Vi tilbyr klipp, råd og tips til dem som ønsker det.

Vi har lang erfaring, er svært opptatt av hundenes helse, ve og vel, og vi ønsker å være der for valpekjøpere av begge våre raser, fra valpen leveres og til hunden blir gammel. Ikke vær redd for å ta kontakt!

 

Kontaktopplysninger finner du her.